DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hilmi Özcan Anadolu Lisesi

Şbt

Ara

Denizli İl geneli uygulanacak  10. sınıf İngilizce dersi 1. dönem 2. yazılı konu ve kazanımları ektedir.

Ara

Ortaöğretimde 9. sınıf düzeyinde yapalacak Türk Dili ve Edebiyatı ve Matematik dersleri 1. dönem 2. ortak yazılı sınav uygulanışı kılavuzda  anlatılmıştır.Kılavuzun sonunda öğrencilerin sorumlu oldukları konu-kazanımlar ayrıntılı belirtilmiştir.

SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ VE SORUMLU ÖĞRENCİLER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

ERASMUS PROJE ÇALIŞMALARINDA GÖREV ALACAK ÖĞRENCİ SEÇİMİ DUYURUSU

Ock

E-güvenlik okul politikamızın ayrılmaz bir bölümüdür. Hilmi Özcan Anadolu Lisesi olarak e-güvenlik adına stratejilerimizi, eylem planımızı, hedeflerimizi ve yaptığımız çalışmalarımızı özetleyen link aşağıda verilmiştir.

Ock

Öğretmenlerimiz e-güvenlik Sertifikalarını almaya devam ediyor

Şbt

"Time to Talk" bu hafta Marmara Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden akademisyen, çevirmen, yazar Prof. Dr.  Mehmet Ali ÇELİKEL'İ ağırlamaktan onur duyar. Webinar herkese açıktır, ilgilenen herkesi bekleriz.

Konu: Critical Analysis of Robinson Crusoe

(Robinson Crusoe -Kitap İncelemesi)

Tarih :23 Şubat 2022

ZOOM ID: 357 693 2847