DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hilmi Özcan Anadolu Lisesi

"Time To Act Green" Erasmus+ Projemiz Kabul Edildi.

Avrupa Birliği ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar (KA210-SCH) faaliyeti kapsamında, okulumuz Hilmi Özcan Anadolu Lisesi'nin 2022 yılı Teklif Çağrısı Döneminde sunduğu "Time To Act Green" başlıklı proje teklifi uygunluk kriterlerini karşılayarak, hibe desteği kabul edilmiştir. Projede, toplam 4 farklı ülkeden (Türkiye, İspanya, Hırvatistan, İtalya ) 4 ortaöğretim kurumu yer almaktadır. Projenin genel amacı, gençlerimizi sorumluluk sahibi, duyarlı ve aktif bireyler olarak yetiştirmek ve doğayı koruma, sürdürülebilir atık yönetimi, gıda ve enerji tüketimi konularında bilinçlendirmektir. 17 ay sürecek olan projemizde farklı branşlardan öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı sağlanacaktır.

22-02-2023

Yayın: 22.02.2023 - Güncelleme: 22.02.2023 16:05 - Görüntülenme: 1878