DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hilmi Özcan Anadolu Lisesi

ERASMUS PROJE ÇALIŞMALARINDA GÖREV ALACAK ÖĞRENCİ SEÇİMİ DUYURUSU

Bu duyuru, okulumuzun “Time to Act Green” adlı adlı Erasmus+ projesi kapsamında yer alan faaliyetlerden yararlanmak isteyen öğrencilere yöneliktir. Proje iki yıl süreli olup 15 Eylül 2023 tarihinde başlayacaktır. Proje ortaklarımız olan Hırvatistan, İspanya ve İtalya’ya yurtdışı hareketlilikler yapılmasının yanı sıra, proje kapsamında yerel kurslar, aktiviteler, atölye çalışmaları, yarışmalar yapılacaktır. Ayrıca ortak okullarımızın katılımcılarına ev sahipliği yapılacaktır.

İlgili açıklamalar aşağıda verilmiştir. Lütfen açıklamaları dikkatle okuyunuz.

Buna göre;

1)      Ön Kayıt için istenilen form ve belgelerin 24 Nisan-28 Nisan 2023tarihleri arasında doldurulup idareye teslim edilmesi gerekmektedir. 29 Nisan ve sonrası için yapılan başvurular hiç bir suretle kabul edilmeyecektir.

2)      Okul idaresinden alınarak doldurulacak olan başvuru formlarının bizzat öğrenci velileri tarafından teslim edilmesi gerekmektedir.

3)      Tüm katılımcı öğrencilerin faaliyetleri en verimli şekilde gerçekleştirmeyi sağlayacak yabancı dil yeterliliğine sahip olması gerekmektedir. Dolayısıyla ön başvuruları geçerli kabul edilen öğrenciler için, 2 Mayıs 2023 Salıtarihinde “Yazılı İngilizce Dil Yeterlilik Sınavı” düzenlenecektir.

4)      Ön değerlendirmede istenilen kriterleri taşıyan ve yazılı sınavdan geçen öğrenciler

10 Mayıs 2023 Çarşamba tarihinde “Konuşma Sınavına” tabi tutulacaktır.

5) Katılımcı öğrencilerin disiplin cezası almamış olması gerekmektedir.

6) Mezuniyet aşamasındaki son sınıf öğrencileri, Erasmus çalışmaları için başvuramazlar.

7) Hareketliliklere katılacak öğrencilerin proje ile ilgili harcamaları Avrupa Birliği tarafından karşılanacaktır. Öğrencinin diğer giderleri için yanlarında en az 200 Euro bulundurmaları gerekmektedir.

meb_iys_dosyalar/20/01/972703/dosyalar/2023_04/13143856_erasmus-duyuru.pdf

meb_iys_dosyalar/20/01/972703/dosyalar/2023_04/13144038_on-kayit-formu-VELI-ONAY.docx

Yayın: 13.04.2023 - Güncelleme: 13.04.2023 15:19 - Görüntülenme: 1332